Tisztelt Jánossomorjai Vállalkozók!

Jánossomorja Város Önkormányzata hamarosan bevezet egy új térinformatikai rendszert, és a „Jánossomorja APP” nevű mobilalkalmazást, melynek segítségével minden hasznos információt pillanatokon belül elérhetnek a városlakók, az idelátogatók, érdeklődők. Az applikáció egyik fő menüpontja a „Vállalkozások”. Ide kattintva a felhasználók kategóriákra bontva láthatják a városban lévő kis- és nagyvállalatok főbb adatait: cím, telefonszám, e-mail cím, nyitvatartási idő, és a legfontosabb, hogy rábökve egy ikonra a térképen is megjelenik a hely, így könnyen odatalálnak.

Manapság, ha tudni akarjuk, mi hol található, rögtön megnyitjuk a böngészőt, beírjuk a keresett szolgáltatás nevét, és jobb esetben kapunk némi információt. Ám gyakran előfordul az is, hogy nem ad ki semmit, vagy hibás, elavult adatok szerepelnek. Erre nyújt megoldást a Jánossomorja APP. Olyan ez, mint egy naprakész cégregiszter. Ha elküldik vállalkozásuk főbb adatait, mi feltöltjük az applikációba, és máris mindenki számára elérhetővé válik.

Ha élni szeretnének a lehetőséggel, nem kell mást tenniük, mint augusztus 25-ig a mellékelt űrlapot kitöltve elküldeni az alábbi e-mail címre: app@janossomorja.hu.

Üdvözlettel:
Jánossomorja Város Önkormányzata

 

Letöltések:

 vallalkozasok_urlap_modositott