Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 114/2018. (VI. 28.) Kt. számú határozatában döntött a Móricz Zsigmond utca mögötti területen kialakításra került lakótelkek értékesítési feltételeiről.

  1. július 25-étől a Városházán (9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39.) megkezdődik az építési telkek értékesítése. Ettől az időponttól várjuk azok jelentkezését, akik telket szeretnének vásárolni.

Első ütemben 24 db építési telek kerül eladásra, melyek között lesznek 1200, 680 és 430 m2 nagyságúak is. A telkeken 30 %-os maximális beépíthetőség mellett legfeljebb 2 lakásos lakóépületek építhetők. A terület teljes közműellátással készül, ami azt jelenti, hogy víz, szennyvíz, elektromos áram, földgáz, telefon, kábeltévé és internet csatlakozási lehetőség a telekhatárnál biztosított lesz. Az utca kandeláberes közvilágítással, murvás úttal és utcafásítással kerül kialakításra. A közművesítés folyamatban van, a várható befejezési határidő a szolgáltatókkal megkötött szerződések alapján 2018. év vége. Az útépítés az időjárás függvényében várhatóan csak 2019 tavaszára készül el. Ezt követően lehet a lakóépületek építését megkezdeni.

Az adásvétellel kapcsolatos feltételekről dr. Péntek Tímea jegyző, a műszaki feltételekről Bella Sándor VÜMESZ igazgató tud bővebb tájékoztatást nyújtani a 96/565-240-es telefonszámon, vagy személyesen előzetes időpont egyeztetés alapján a Városházán.

 

 Önkormányzati telkek értékesítése-módosított

 Térkép