Útlezárás aszfaltozási munkálatok miatt a Várbalogi, Nándor és Óvoda utcákban

A Strabag Kft. tájékoztatója az aszfaltozási munkálatokról:

  • a Várbalogi utcán november 27-én (hétfő) aszfaltozási munkákat végeznek. A kivitelezési munkálatok ideje alatt (reggel 7.00-tól este 16.30-ig) a parkolást és az úton való közlekedést a gépjárművek számára korlátozzák, ezért kérjük Önöket, hogy gépjárműveiket a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek elhelyezni. A munkaterületen található ingatlanok biztonságos gyalogosan történő megközelíthetőségét a kivitelezés ideje alatt fenntartják.
  • a Nándor és Óvoda utcákban november 27-én (hétfő) aszfaltozási munkákat végeznek. A kivitelezési munkálatok ideje alatt (reggel 7.00-tól este 16.30-ig) a parkolást és az úton való közlekedést a gépjárművek számára korlátozzák, ezért kérjük Önöket, hogy gépjárműveiket a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek elhelyezni. A munkaterületen található ingatlanok biztonságos gyalogosan történő megközelíthetőségét a kivitelezés ideje alatt fenntartják.
  • aszfalt kopóréteg beépítést végeznek november 29-én (szerdán), reggel 7.30 órától délután 18.00 óráig. A zavartalan munkavégzés érdekében a Jánossomorja, Nándor utca teljes szakaszát, valamint az Óvoda utca és a Legelő utca érintett szakaszát lezárják.
  • aszfalt kopóréteg beépítést végeznek november 30-án (csütörtökön), reggel 7.30 órától délután 18.00 óráig. A zavartalan munkavégzés érdekében a Jánossomorja, Várbalogi utca érintett szakaszát lezárják

Áramszünet Hanságligeten december 5-én

Az áramszolgáltató tájékoztatása szerint áramszünet lesz  Hanságligeten és Hanság-Nagyerdőn december 5-én (kedden) 9-től 15 óráig az alábbi helyeken:

Diófa utca
Alkotás utca
Boróka utca
Hanságnagyerdő 1-5.
Hanságnagyerdő 2-4.
Tulipán utca
Boglárka utca
Hanságliget 0386/13 hrsz.
Hanságliget 0386/13 hrsz.
Hanságliget 0203/23 hrsz.
Vasútállomás

 

Partnerségi hirdetmény és lakossági fórum meghívó – településrendezési eszközök módosítása

Jánossomorja Város Polgármestere – a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII.15.) Korm. rendelet 75. § (2) bekezdés előírása alapján, és Jánossomorja Város Önkormányzata képviselő-testületének a településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 12/2017 (VI.15.) rendeletében foglaltak szerint – a „Jánossomorja Településrendezési eszközeinek módosítása (msz: TT-22308)” dokumentációt partnerségi véleményezésre bocsátja.

 

A lakossági fórum témája:

  1. „Jánossomorja településrendezési eszközeinek módosítása – véleményezési szakasz (msz: TT-22308)”

 

A dokumentációk megtekinthetők személyesen ügyfélfogadási időben Zalán Zsolt főépítésznél a vagy digitálisan elérhetők a következő helyen:

https://1drv.ms/f/s!Apw0qvLbzC8shdsICJbrAfOGji_ATw?e=2ykP1B

 

A lakossági fórum időpontja: 2023. 11. 29. 10-óra

Helyszín: Jánossomorja Városháza Díszterme, 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39.         

 

A lakossági fórumhoz online módon is csatlakozni lehet az alábbi linken keresztül 10 és 11 közötti időszakban:

https://meet.google.com/zft-xmmm-ffi

 

A lakossági fórumot követően 2023. december 8-ig a témával kapcsolatban a partnerek észrevételeket, javaslatokat tehetnek elektronikus levélben a hivatal@janossomorja.hu e-mail címre.

Jánossomorja, 2023. 11. 16.

 

Lőrincz György s.k.
polgármester