Légi szúnyoggyérítés június 2-án

Ezúton értesítjük, hogy Jánossomorja Város közigazgatási területén (Jánossomorja belterület, Hanságliget, Újtanya) légi úton történő szúnyoggyérítést végeznek.

 

A védekezés időpontja: 2023. június 02-án (péntek)  napján, napnyugtát megelőző 1,5 órában.

 

Rossz idő esetén a védekezés 2023. június 03-04. (szombat-vasárnap) napján, ugyanebben az időben végzik.

 

Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer.

A készítmény a kijuttatott mennyiségben  kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik. Az irtószer MÉHEKRE VESZÉLYES!

Magyarország Kormánya elrendelte az ország területén történő csípőszúnyogok gyérítését, melyhez fedezetet is biztosít. A gyérítés koordinálásával a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központját bízta meg, aki a szervezésre és lebonyolításra a Szerocor Konzorciumot, mint kivitelezőt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot, mint szakértőt választotta ki.

 

Kérjük a fentiek tudomásul vételét!

 

Jánossomorja, 2023. május 25.

 

 

Tisztelettel:

Jánossomorja Város Önkormányzata

 

 

Lomtalanítás – 06.28-07.01.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. lomtalanítást rendez Jánossomorján. Az elmúlt évihez hasonlóan a szolgáltató egy gyűjtőpontot nyit meg, ahol négy napon át várja a lomokat.

 

Időpontja: június 28 – július 1.

06.28., szerda: 10:00 – 16:00

06.29., csütörtök: 10:00 – 16:00

06.30., péntek: 10:00 – 18:00

07.01., szombat: 8:00 – 16:00

 

Módja: gyűjtőkonténeres

Helyszíne: Jánossomorjai Hulladékudvar, Erdősor u. – Fehérkereszt utca sarka.

Újtanyán külön konténert helyez el a szolgáltató.

TILOS ELHELYEZNI: veszélyes hulladékot, zöld hulladékot, építési törmeléket, autógumit.

A lomtalanítás során mindenki ügyeljen a járványügyi óvintézkedések, ajánlások betartására!

Az akcióban Jánossomorja Város Önkormányzata, a Jánossomorjai Polgárőr Egyesület és az Önkéntes Tűzoltó Egyesület is együttműködik a szolgáltatóval.

A lomtalanításban a rászoruló lakókat Jánossomorja Város Önkormányzata is segíti. Azok, akik számára nagy nehézséget jelent a lomok elszállítása (pl.: segítség nélküli idősek, betegek, mozgásukban korlátozottak, … stb.) megfelelő indoklással május 7-ig kérhetik a városüzemeltető szállítási segítségét! Tel.: 06-30-243-7624, vagy 06-30-933-4292

 

Köszönjük együttműködésüket!

 

 

Jánossomorja Város Önkormányzata

 

Álláshirdetés – fizikoterápiás asszisztens

A mosonmagyaróvári Karolina Kórház – Rendelőintézet pályázatot hirdet

FIZIKOTERÁPIÁS ASSZISZTENS

munkakör betöltésére.

 

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű egészségügyi szolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására a 2020. évi C. törvény 8. § (6) bekezdésének rendelkezései az irányadóak.

A munkavégzés helye: Jánossomorjai telephely

Pályázati feltételek: Középiskola/gimnázium, Fizioterápiás szakasszisztens, szakmai tapasztalat – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, magyar állampolgárság, büntetlen előélet

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: mozgásszervi rehabilitációban eltöltött gyakorlat – 1 év feletti szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Szakmai önéletrajz, Végzettséget igazoló bizonyítványok másolata, Erkölcsi bizonyítvány (sikeres pályázat esetén), Nyilatkozat arról, hogy a pályázatban résztvevők személyes adatait megismerhetik

Jelentkezés módja: Fényképes magyar nyelvű önéletrajzát, motivációs levelét, valamint végzettségeit igazoló dokumentumait az apolasiigazgato@karolinakorhaz.hu e-mail címre küldje el. A levél tárgyában a pályázó nevét és a betölteni kívánt pozíciót kérjük feltüntetni.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt: Csonti Róbert MSc ápolási igazgató a 06 96 574 -604 telefonszámon nyújt.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.