A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft és Jánossomorja Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. márciusának utolsó hetétől változik a házhoz menő (kék kukás) szelektív hulladékgyűjtés a Jánossomorja városában.

Az eddig megszokottakhoz képest a gyűjtésre minden hónap utolsó hétfőjén és keddjén kerül sor.

A térképen sárga színnel jelölt utcákban, illetve Hanságligeten és Újtanyán minden hónap utolsó hétfőjén, míg a lila színnel jelölt utcákban minden hónap utolsó keddjén kerül sor a szelektív hulladékok összegyűjtésére.

Az első gyűjtések időpontja:
2017. március 27. (hétfő) és 2017. március 28 (kedd)

Az edénybe az alábbi hulladékok helyezhetők:
Papír csomagolási hulladék (karton), újság, prospektus, társított csomagolási hulladék (tejes-, üdítős-doboz kimosva!) műanyag italcsomagolás (PET palack), fólia, reklámtáska, kimosott tisztító-, és mosószeres flakonok, valamint fém italos-doboz. A palackokat, italos-dobozokat és kartonpapírokat lapítva, az újságpapírt kötegelve tegyék a gyűjtőzsákba.

Nem helyezhető az edénybe:
Üveghulladék (ennek elhelyezésére a szelektív szigeteken van lehetőség), kommunális hulladék, zöldhulladék (fűnyesedék, ág, gally).

A közszolgáltató kéri tisztelt ügyfeleit, hogy az edénybe csak az abba elhelyezhető hulladékokat tegyék, ellenkező esetben a gyűjtést végző munkatársaknak nem áll módjában elszállítani azt. Az edényt a közterületen szállítást megelőző nap estéjén oda kell kihelyezni az ügyfeleknek, ahová a kommunális hulladékgyűjtőedényt is szokták. Természetesen az edények mellett a korábban használt zsákokban is elviszi a szelektív hulladékot a közszolgáltató.

 

KISALFÖLDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT
JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA